Royal Kebab atbildes vēstule

Re ka kāds tomēr arī lasa manus rakstus un pievērš uzmanību. Ar mani Draugiem.lv sazinājās Jelgavas kebabnīcas “Kebab Royal” galvenais pavārs un īpašnieks Lauris sakarā ar manu iepriekšējo rakstu Jaunā Kebab ēstuve Jelgavā – Royal Kebab un atsūtīja atbildi manam rakstam par jauno kebabu vietu Jelgavā.
Es neesmu žurnālists un nemaz nepretendēju uz objektīvu informācijas atspoguļojumu, bet rakstīju tikai savas domas par šo vietu un ja arī rakstā trūka detalizēti precīza informācija, tad pat ļoti labi, ka vairāk zinoši šajā jomā sniedz savu redzējumu un komentārus, un papildina manu subjektīvo informāciju.
Ar Laura atļauju publicēju viņa atbildes vēstuli, varbūt vēl kādam tas palīdzēs saprast kebabu tapšanas aizkulises! Lai gan bija daudz precizējumi no Laura puses, spriežot pēc smaidiņu daudzuma, galīgi bēdīgs viņs nav par manu rakstu.. 😉

čau, žurnālist!

tad tāpēc bija tik daudz un nemitīgi jautājumi tai vakarā!
vai tad kopumā bija tik ilgi 6 personām pārsvarā lielie komplekti?! protams, ja netaisa visu uz vietas un tajā brīdī, tad, gan jau sanāk ātrāk. Rakstā gan varēji uzrakstīt ilgās gatavošanas noslēpumu – fri kartupeļi cepti pirms 1 min, nevis pirms 15 un izsutuši mīksti (kā maķītī un hesītīt), kebaba gaļa cepta pirms 1 min, nevis izņemta izsutusi no siltumuzturoša katliņa… gribējās man to pateikt un viss!!
jā un par lielumiem runājot – lielais no vidējā kebaba izmērā varbūt tik būtiski neatšķiras, taču gaļas daudzums ir gan cits

baigi negribētos pāriet pie siltumuzturošajiem katliem, taču, ja sabiedrība prasīs lielāku tempu, nekas cits neatliks (centīsimies nezaudēt daudz no garšas).

par darba laiku – nākamā gada pirmajā pusē plānojam uzsākt arī nakts maiņu tr, piekt, sestd. tā kā būs Jelgavai kur iekost arī pēc tusiņiem

kopumā paldies par visumā pozitīvo novērtējumu un objektīvo skatu no malas.
ir lietas pie kā piestrādāsim un uzlabosim!

aa, un vēl – kebaba interjera fočenēs Tavā blogā ir arī meitene aiz letes, taču tā ir darbiniece, tā nav īpašniece, kas minēta Tavā rakstā Tev laikam sanākusi žurnālista interpretācija

un vispār,
gaidām atkal ciemos!

ac
Lauris

 

Paldies Laurim, noteikti nākšu vēl, kad vien būs iespēja, proti, sakrītīs 2 svarīgas lietas – būšu Jelgavā pirms 19:00 un nebūšu ar auto!

Jaunā Kebab ēstuve Jelgavā – Royal Kebab

Advertisements

8 thoughts on “Royal Kebab atbildes vēstule

  1. Sveiki.
    Arī man gribētos izteikt savu viedokli, proti, Royal kebab ir viena no retajām kafejnīcām, kur strādā patiešām pozitīvi cilvēki, gatavotais ēdiens garšo perfekti, apkalpošanas ātrums – atbilstošs kvalitātei. Viena meitene no manas skolas tur grasās iet praksē un no viņas puses – atsauksmes vislabākās, gan par izejvielām, gan par pašu uzņēmumu kā tādu… Tā kā uzskatu, ka ir vērts nedaudz pagaidīt, kaut tik dēļ savām garšas kārpiņām.
    P.S. autoram – Reāli Tev vajag sakrist tikai vienai svarīgai lietai, proti, būt pirms 19iem Jelgavā, auto var novietot Pilsētas Pasāžas stāvvietā, no kurienas kebabnīca ir viegli pieejama 😉

  2. paldies par komentu, bet man joprojām Kebabs asociējas ar Fast Food un personīnīgi man to gribētos ātri un viegli pieejamu, nevis parkoties pazemes stāvietā, iet pārsimts metrus un vēl gaidīt un pēc tam iet atpakaļ uz pazemes stāvietu! Braucot no Rīgas tas viss process noteikti aizņemtu kādas ~40min..

    Un priekš fast fooda tas ir daudz!

    Bet tā kā man ļoti garšo tie kebabi, tad citreiz tās 40 min ir tā vērtas, bet ja man tam ir speciāli jāieplāno laiks, tad attiecīgi tik bieži nesanāks to apmeklēt!

  3. Kebabs nav fastfūds un tāds nevar būt. Ražošanas process ir tāds, ka stundā var apkalpot tikai noteiktu cilvēku skaitu.

    Gaļa donergrillā cepas vienādā ātrumā neatkarīgi no tā, vai rindā stāv 3-5 vai 10 cilvēki.

    Ja sasteidz procesu, kāds var dabūt jēlumu un tas jau ir škandāls, PVD vai pat salmoneloze.

    Man pašam pieder 1,5 kebabu ēstuve Rīgā un pats arī bieži stāvu aiz letes, tā kā zinu par ko runāju.

    Var jau sapirkt vairāk grilus, bet tas atkal nostrādā tikai pīķa stundās.

    Turklāt ļaudīm piemīt iedaba ēst vienlaicīgi – 30 minūtes ēstuve var būt tukša un te pēkšņi saskrien 30 cilvēki vienlaikus. Protams, ka nāksies pagaidīt, jo paicuku ta gatavo speciāli Tev, tavā acu priekšā (vismaz pie manis tā ir).

    Tā ka Kebabs pa lielam tomēr ir Slow foods 😉

    Welkomēti arī pie manis uz Matīsa ielu 21 (blakus Bērnu pasaulei) 🙂

    1. Cau,esmu Anglija,atvaino ka rakstu bez garumzimem,gribu seit nopirkt burgeru-kebab busu un uzsakt nelielu biznesu,ja varat atsutat savu e-mailu,labprat uzzinatu no Jums dazadas detalas un paprasitu padomu,jo saprotu ka Jus saja joma jau esat profesionalis, protams ja Jums ir velesanas un laiks,ar cienu Edgars

  4. nu es kaut kaa te tomeer zhurnaalistam piekriitu, ka kebabs tomer ir fast food, nevis slow one.

    es atvainojos, bet nu turcijaa taa lieta bik aatraak notiek, tak var aizbraukt pamaaciities, pastraadaat kaut meenesi tur kaadaa kebabniicaa uz galvenaas ielas un tad i temps buutu i izpratne cita. forshi jau, ka meeginaat, bet nu tieshi tas neesoshais aatrums mazliet bremzee iet pie jums biezhaak. un students jelgavaa nav taa auditorija, kas pie jums regulaari ies. pa daargu tam lv studentam tie kebabi ikdienaa. bet nu turaties!

    1. jaa, tie studenti eeda un eediis makaronus un no laukiem atvestos kartupeljus… lieta pat nav naudas izteiksmee, bet gan dziivesveidaa 🙂
      kas attiecas par aatrumu – esmu bijis daudzos kebabos visaadaas valstiis – tur tas process ir aatraaks vairaaku tehnologjisku iemeslu deelj – kebabs netiek sildiits atkaartoti, tjipa sasilda maizi – saliek aukstus salaatus un pirms kaada laika uzceptu galju – salej meerces un atdod klientam. Esmu bijis Jelgavas kebabaa – tur visu sapildiito kebabu silda veelreiz un pat nedaudz piegrauzdee maiziiti… tieshaam ir cita garsha, veidojas viens eediens, nevis vairaaku eedienu salikums. bet taas jau tikai manas domas un katram ir tiesiibas uz savaam:) noveelu veiksmi uznjeemiigajiem kebabotaajiem un pozitiivi domaajoshus klientus:) PS kuriem IR 3 min, lai pagaidiitu:)
      aa un veel – BURGER EST MORT, VIVA LA KEBABS 🙂

  5. Biju šodien! Paņēmu lielo kebabu. Gaļa daudz un garšīga. Priekšā bija daudz kleinti, bet savu kebabu sagaidīju 3 minūtēs. Un ļoooooti garšoja. Iešu vēl 🙂

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s